Trouwen in een boomgaard – Hanneke en Michiel

bruiloft-olmenhorst_0044Met zoveel plezier kijk ik terug op de prachtige buiten-bruiloft van Hanneke en Michiel. Dit prachtige stel trouwde in de boomgaard van de Olmenhorst, de perfecte locatie voor een intieme buiten-bruiloft.
Ik begon met fotograferen terwijl Hanneke zich super ontspannen aan het klaarmaken was. Na het klaarmaken was de ceremonie, waar Michiel & Hanneke elkaar voor het eerst zagen. Zo bijzonder!
De ceremonie bestond uit het ceremoniële gedeelte en tevens uit een kerkelijk gedeelte, waarbij iedereen genoot van de mooie woorden, de muziek én de zon, want die scheen gedurende de hele dag.

Na de ceremonie werd er gelachen, gegeten en vooral heel erg genoten! Ik stapte aan het eind van de dag weer met een full heart de auto in. Dankbaar dat ik weer getuige mocht zijn van een dag waarop twee mensen voor altijd ja tegen elkaar zeiden.

Enjoy xx

Vendors:

Fotografie: Selah Photography (Tirza Kruis) /  Locatie en Catering: De Olmenhorst / Taart: George Vis, bakker te Noordwijk / MUAH: Regina Bakker / Jurk : Maggie Sottero / Schoenen: Rainbow Club / Accessoires: DRKS / Pak: Paul Smith.