Personal: Onze trouwkaart!

Ik kan het bijna niet geloven: nog 7 weken tot onze trouwdag aanbreekt! We (en dan bedoel ik niet alleen Daan & ik, maar ook zoooveel lieve mensen om ons heen) hebben zó veel zin in deze dag.

Als je zelf onlangs getrouwd bent of misschien binnenkort gaat trouwen, dan kun je vast beamen dat wedding planning een hoop vergt. Tijd, geld, emoties (:-)). Je wilt de Pinterest plaatjes, maar je (of in ieder geval ik) wilt ook een bruiloft die anders is. Die bij jou past. Waarbij je niet klakkeloos kopieert wat je van anderen ziet. En man, wat is dat moeilijk! Zeker als je al heel veel fantastische huwelijken hebt meegemaakt.

Maar nu de tijd verstrijkt krijgen we steeds meer een beeld van hoe de dag zal zijn. De locatie, de jurk (die ik overigens vond bij Covers Couture. Verder zal ik nog niks verklappen :-)), de fotograaf, videograaf, bloemen, kerk, de kapper, de ringen. En dan natuurlijk waar het mee begint: de uitnodiging.
Ik had al heel wat ideetjes voorbij zien komen, en toen ik het werk van Nanda van Sunflowers & Sunshine vond, was ik al heel snel verkocht. Zij is ontzettend creatief en tekent veel met de hand. Zo leuk!
Na wat over en weer gemail, uitgebreide briefings (can’t help it) en een kopje koffie, ging ze aan de slag met onze wensen. En wat zijn we blij met het resultaat! We hebben zoveel leuke reacties gehad, en veel mensen die zeiden: dit past zoo goed bij jullie. En dat is wat mij betreft het mooiste compliment dat je rondom je trouwdag kunt ontvangen. Dat het ademt hoe je bent.

Te leuk om niet te delen: onze trouwkaart. Het versje is van Versjes van Lars. Het kleine ‘details’ kaartje zat er bij de daggasten bij. Het roze kaartje bevat (geheime) informatie van de ceremoniemeesters.

huwelijksreislijst_0110

huwelijksreislijst_0109

huwelijksreislijst_0108

Met heel veel dank aan Nanda van Sunflowers & Sunshine!