Bruiloft Het Stift in Weerselo – Jeanine & Bram

Bruiloft in het Stift – Weerselo.

Vanaf het moment dat ik Jeanine & Bram ontmoette wist ik: dát gaat een mooie dag worden. Jeanine en Bram zijn twee ongelooflijk lieve, mooie mensen (van binnen én buiten) en dat ze gek op elkaar zijn is één ding dat zeker is.

20 mei was hun grote dag, en ik keek er al weken naar uit. De ochtend begonnen we in Den Ham bij Jeanine thuis, waar ze zich in alle rust voorbereidde op de dag die komen ging. Zodra de jurk aan was begon ze t lachen – en die lach was de rest van de dag niet meer van haar gezicht verdwenen. Toen Bram er aan kwam was het plaatje compleet: hier stonden twee ongelooflijk mooie mensen (zijn pak was ook zó tof) die klaar waren voor een van de mooiste dagen uit hun leven. En zo was het ook: een prachtige dag op een waanzinnige locatie: Het Stift in Weerselo. Het kerkje was sprookjes achtig en de locatie was omgeven door groen en rust (altijd éxtra fijn voor iemand die uit de drukke Randstad komt zoals ik ;-)).

Lieve Jeanine & Bram, wat een feestje was het om jullie dag vast te leggen!! xxx

Fotograaf Selah Photography / Locatie: Het Stift Weerselo / Jurk: Modeca / Pak: Suit Supply / Kapper: Gea Plaggenmars / Bloemen: Sifra van Wijnen.

Bruidsfotograaf Rotterdam - Het Stift Weerselo_0058 Bruidsfotograaf Rotterdam - Het Stift Weerselo_0061 Bruidsfotograaf Rotterdam - Het Stift Weerselo_0062 Bruidsfotograaf Rotterdam - Het Stift Weerselo_0065 Bruidsfotograaf Rotterdam - Het Stift Weerselo_0064 Bruidsfotograaf Rotterdam - Het Stift Weerselo_0066 Bruidsfotograaf Rotterdam - Het Stift Weerselo_0067 Bruidsfotograaf Rotterdam - Het Stift Weerselo_0070 Bruidsfotograaf Rotterdam - Het Stift Weerselo_0071 Bruidsfotograaf Rotterdam - Het Stift Weerselo_0072

Bruidsfotograaf Rotterdam - Het Stift Weerselo_0050