Prijzen

Bruiloft

Bruiloft Anouk & Peter - Ardennen_0282

Jullie gaan trouwen! Ik vind het te gek om bruiloften vast te leggen en doe dit dan ook met veel plezier. Ik houd enorm van buitenbruiloften met veel do-it-yourself en personal touches. Ik hecht veel waarde aan goed contact met ieder bruidspaar en ik probeer dan ook goed bereikbaar te zijn voor al jullie vragen.

Als je interesse hebt, mail mij dan gerust voor meer informatie :-)!

Als je mij boekt voor jullie bruiloft dan ontvang je:
– Een kennismakingsgesprek om jullie dag en wensen door te bespreken. Natuurlijk ben ik altijd bereikbaar voor vragen of om met jullie mee te denken.
– Een preview van ongeveer 20 foto’s binnen een week na de bruiloft in een online gallery. Deze gallery kun je ook delen met familie en vrienden.
– Een mini-album van 20×20 met linnen kaft
– Binnen 8 weken ontvang je minimaal 300 foto’s in hoge resolutie die met zorg (en liefde ;-)) bewerkt zijn.
– Per uur extra betaal je 100 euro en ontvang je minmaal 30 foto’s extra.

– Natuurlijk zijn er opties voor een album om jullie herinneringen voor altijd te bundelen. Meer daarover lees je hier.
– 30% korting op een loveshoot!

Vanaf €1295 voor 6 uur fotografie

Loveshoot

Loveshoot - Nathalie & Laurens_0011Of je nou net verloofd bent of gewoon heel erg verliefd: een loveshoot is de ideale manier om jullie liefde vast te leggen. We maken ongedwongen foto’s op een locatie naar keuze. Gaan jullie trouwen? Dan is een engagement shoot ideaal, bijvoorbeeld voor de foto’s op  jullie trouwkaart of voor jullie save-the-dates.

We maken ongeveer een uur lang foto’s op locaties naar keuze. Je krijgt binnen 2 weken minimaal 40 foto’s in hoge resolutie in een online gallery, die met zorg zijn bewerkt.

p.s. Boek je mij als bruidsfotograaf, dan ontvang je 30% korting op je engagement shoot!

€225,-

 

Baby

Newbornshoot Vlaardingen - Selah Photography_0003

Verwachten jullie binnenkort een kleintje en wil je dit graag laten vastleggen? Ik fotografeer zowel zwangerschappen als newborns, zodat je deze bijzondere periode in jullie leven een blijvende herinnering kunt maken.

Voor een zwangerschapsshoot spreken we af op een locatie naar keuze, wellicht eerst bij jullie thuis en daarna op een buitenlocatie? Alles kan! Babyshoots vinden vaak binnenshuis plaats, en daar neem ik graag extra de tijd voor. Moet de baby gevoed worden of een schone luier? No problem, we count it all in.

Je krijgt binnen 2 weken minimaal 45 foto’s in hoge resolutie in een online gallery, die met zorg zijn bewerkt.

newborn / zwangerschapsshoot: €225

zwangerschapsshoot + babyshoot: €400,- 

*Prijzen gelden vanaf 1 mei 2016 en zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten van 0.20 cent per km vanaf Rotterdam.

**Prijzen kunnen ten alle tijden worden gewijzigd zonder enige vorm van kennisgeving. Bij akkoord gaan van de offerte heeft Selah Photography het recht de foto’s te gebruiken voor promotiedoeleinden zoals voor de website en Facebook, tenzij alvorens anders is afgesproken.