Barnwedding in Duitsland: Melanie & Philip

Al maanden keek ik uit naar de bruiloft van Melanie & Philip, die plaats vond in Duitsland. Ik ken Melanie van de tijd dat ik in Australië studeerde, en toen ze verloofd was stuurde ze mij een berichtje dat ze er zeker van was dat ik haar bruiloft moest fotograferen. Dat vond ik natuurlijk een bijzondere eer, en zo fotografeerde ik op 19 september mijn eerste Duitse bruiloft!

Melanie was al weken bezig geweest met de aankleding van de prachtige locaties. I loved every detail of it. Het officiële gedeelte begon in een prachtige, zon-overgoten kerk.. wat een pareltje. De rest van de dag vond plaats in en rondom een barn, die eveneens zo mooi aangekleed was! Rondom zonsondergang maakten we nog wat foto’s in een bloemkoolveld (ja, echt) en dat waren onze vieze voeten  meer dan waard. Het was een relaxte, zonnige dag en ik vond het een eer om deze vast te leggen. Doe mij nog maar meer van die destination bruiloften, met of zonder bloemkoolvelden :-). xx

I had been looking forward to the wedding of Melanie & Philip for months, a wedding that took place in Germany. I met Melanie at the time I studied in Australia a few years ago, and when she got engaged she sent me a message almost right away saying that she wanted me to photograph her wedding. Ofcourse I felt super honored! And so it happened that I photographed my first german wedding at the 19th of september!

Melanie had been working on the decoration for weeks and it all looked so beautiful. I loved every detail of it! The official part of the day started in an amazing, sun-drenched church.. it was so beautiful. The rest of the day took place at a barn, which also was decorated beautifully. Around sunset we took some time to take some extra photos in a cauliflower field (yes, we did), which was more than worth it!
It was a relaxing, sunny day and I felt so honored to capture this day. I can’t wait to photograph more destination weddings, with or without cauliflower field 🙂

Enjoy xx

Bruidsfotograaf - wedding in Germany_0091 Bruidsfotograaf - wedding in Germany_0094 Bruidsfotograaf - wedding in Germany_0092 Bruidsfotograaf - wedding in Germany_0095 Bruidsfotograaf - wedding in Germany_0093 Bruidsfotograaf - wedding in Germany_0096