De fotograaf: Tirza Kruis

Bruidsfotograaf. Als je mij een paar jaar geleden had verteld dat dát uiteindelijk mijn werk zou zijn, had ik je nooit geloofd. Maar wat een droom is het, om keer op keer De Liefde vast te leggen.

Fotograaf Tirza Kruis

photo by Elsa Schaddelee

Mijn naam is Tirza Kruis en ik ben fotograaf. Met enorm veel plezier leg ik hele bijzondere momenten vast: bruiloften, newbornshoots en zwangerschappen. Soms vragen mensen mij wat ik nou het állerleukste aan dit werk vind, maar dat valt bijna niet in één onderdeel te omschrijven. Ik vind het te gek om nieuwe mensen te ontmoeten (en om daar soms zelfs vriendschappen aan over te houden) om op de mooiste plaatsen te komen (in binnen én buitenland, lucky me :-)), ik hou van de styling op bruiloften, die toch elke keer weer anders is, en van de trotse opa’s en oma’s die stralend naar hun kleindochter in bruidsjurk kijken.
Als ik dan toch één ding moet noemen: het allerleukste aan mijn werk vind ik wanneer al deze aspecten samenkomen. Ik geniet er elke keer van en vind het bijzonder dat mensen mij vertrouwen om hun liefdesverhaal vast te leggen – van bruiloft tot baby.

Samen met mijn grote liefde (verloofde sinds kort, aah!) woon ik in Rotterdam, waar de dagen worden gevuld met fotografie, logeerpartijtjes met mijn kleine nichtje en neefje, het plannen van nieuwe reizen, wijn drinken, koken (maar als er voor mij gekookt wordt vind ik dat ook helemaal niet erg ;-)) én het voorbereiden van onze eigen bruiloft.

Kom je een keertje koffie drinken om kennis te maken? Neem contact op via het bovenstaande contact formulier of mail mij via: selahphotographynl@gmail.com.

// & vergeet mijn pagina niet te volgen op Facebook, zodat je op de hoogte blijft van mijn nieuwste werk.