Broer en Zus shoot tijdens zonsondergang in Kijkduin

Wat hebben we toch nog veel mooie zomeravonden gehad in september. Zo boften we ook enorm met het weer tijdens de shoot van deze leuke broer en zus, met wie ik afsprak op een zonnige september avond in Kijkduin. De ouders van Noud & Nine zouden binnenkort 25 jaar getrouwd zijn, en ze wilden hen graag verrassen met foto’s ter ere van dit zilveren huwelijk. En dat is gelukt!
Nine liet mij na de shoot weten dat ze hun ouders enorm verrast hadden, en ze hadden hen zelfs mee genomen naar de plek waar deze shoot plaatsvond. Ik wilde jullie dit originele idee & de lieve woorden die Nine mij mailde niet onthouden :-):

”Ik wil je toch nog even kort laten weten dat de verrassingsdag afgelopen zondag, meer dan geslaagd is.
De foto’s waren de rode draad door het programma van de dag. De overhandiging van het fotoboek op dat prachtige uitkijkpunt bij Kijkduin was voor onze ouders heel emotioneel, ze moesten het echt even verwerken. We hebben gewandeld door de duinen, langs alle plekken van de shoot en net als toen nog even langs het water gelopen. Tussendoor gaven we steeds een afgedrukte foto waar we achterop iets geschreven hadden met hints voor de volgende bestemming. We sloten de dag af in Amsterdam, de stad waar ze getrouwd zijn. Vóór het restaurant, in het avondlicht uiteraard ;), hebben we het aluminium doek met de uiteindelijke foto overhandigd. Dat was echt de klap op de vuurpijl! “Ze hebben het gewoon al laten drukken!”, riep mijn vader. Waar ook meteen uit op konden maken dat ze er al meteen uit waren dat één van de foto’s aan de muur moest komen. In de bijlage heb ik nog wat foto’s toegevoegd voor een kleine sfeer-impressie.
Tirza, onze ouders waren meer dan gelukkig met dit cadeau. Dus nogmaals ongelofelijk bedankt.
En trotse ouders laten natuurlijk aan iedereen, álles van hun kinderen zien, dus de foto’s worden naar iedereen verspreid. Ik heb overigens al meerdere malen je contactgegevens door moeten sturen, want iedereen die de foto’s ziet is onder de indruk. De natuurlijke look en de ‘echtheid’ die de foto’s uitstralen zijn heel bijzonder. Je mag heel trots zijn op wat je kunt en doet Tirza. En wij zijn blij dat we kunnen zeggen dat we foto’s hebben die door jou zijn gemaakt :)”
Super lief! Bedankt Nine & Noud voor de gezelligheid en alle lieve woorden! x