Albums

Als je gaat trouwen is een album de perfecte manier om je herinneringen voor altijd te bundelen. Ik bied verschillende album opties aan. Een groot of klein album met kaft in kleur en materiaal (linnen of leer) naar keuze, en zelfs een luxe bewaardoos is mogelijk zodat jullie trouwalbum voor altijd mooi blijft! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Werkwijze

Voordat het album wordt gedrukt zal ik jullie eerst mailen met het digitale proefversie van het album. Als je aan de hand daarvan nog wijzigingen zou willen doorvoeren, dan is dat geen probleem! Ik heb tevens een proef-album om aan jullie te laten zien, zodat je precies weet wat je kunt verwachten als je het album bestelt.

Informatie & Prijzen 

Basic Album is 30 x 30 cm.
Het album heeft standaard 50 pagina’s, heeft stevige lay-flat pagina’s van fotopapier en 5 kleuren-opties voor de linnen kaft.
De prijs voor dit album begint bij 299 euro (incl. btw)
Luxe Album. Verschillende formaten mogelijk (25×25, 30×30 cm). Het album is aan te schaffen vanaf 60 pagina’s, heeft een lay-flat binding, 33 kleurenopties voor de kaft die verkrijgbaar is in leer en linnen, er zit een bewaardoos bij en mogelijkheid tot embossing (= jullie namen op de voorkant bedrukt). De foto’s worden mat afgedrukt op 0.9 mm dikke bladzijdes.
De prijs voor dit album begint bij 389 euro (incl. btw)