Aanzoek shoot Kralingse Bos – Nathalie & Jeroen

In april mocht ik iets heel bijzonders doen: het aanzoek van een van mijn beste vriendinnetjes vastleggen! Sommige van jullie zullen deze bijzondere shoot al voorbij hebben zien komen op The Perfect Wedding.   Onderstaand lees je het interview dat The Perfect Wedding publiceerde van deze onvergetelijke dag:

”Als fotograaf heb ik het voorrecht om hele bijzondere momenten vast te leggen. Toen een vriend van mij vertelde dat hij zijn vriendin – één van mijn beste vriendinnen – ten huwelijk ging vragen en dat hij dit aanzoek door mij wilde laten vastleggen, kon ik mijn enthousiasme moeilijk bewaren”.

Een ding stond vast: dit moest een onvergetelijke ervaring worden voor Nathalie & Jeroen! Omdat dit toch wel een erg speciale shoot was, had Tirza een aantal hulplijnen ingeschakeld voor de styling van deze shoot. De grootste uitdaging was nog om niks te vertellen aan Nathalie (de bride to be).

Het aanzoek

Op 9 april vond de shoot plaats in het Kralingse bos in Rotterdam – een extra bijzondere locatie, omdat Jeroen en Nathalie daar ook hun eerste date hebben gehad. Tirza had met Jeroen een codewoord afgesproken: “als hij voor mij de ‘flitser’ ging halen, zou hij stiekem de ring uit mijn tas tevoorschijn toveren”. Ondertussen maakte ze foto’s van Nathalie. Toen de twee weer samen waren vroeg Tirza aan Jeroen om te vertellen wat hij nou zo aan Nathalie waardeerde.

Jeroen vertelde Nathalie wat ze voor hem betekende, dat ze zo goed bij elkaar passen, en toen ging hij op zijn knieën! Natuurlijk zei Nathalie volmondig ‘ja’, en bij het zien van haar droomring toverde een nòg grotere lach op haar gezicht. Een perfecte verloving, al zeggen we het zelf!”

Met heel veel dank aan:

Bloemen: Roosmarijn Bloem & Kado / Taart: Astrids Bakkerij / Stationary: Studio Lona